Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Halvårsmöte 24/11 2019

Ett fyrtiotal medlemmar närvarade på halvårsmötet, ordförande Bror Wallström hälsade alla välkomna och berättade om vad som hänt i föreningen under innevarande år, ekonomiskt har det gått ihop, men eftersom det har jobbats febrilt med byggnaderna så blir det ett välkommet tillskott.

Halva hembygdsgårdens golv i nedre våningen har rätats upp, stöttorna som hållit golvåsarna hade sett bättre dagar, nu lagt in plintar som håller åsarna på plats. Köket i hembygdsgården har rivits ut, ett nytt praktiskt kök har satts in av 3 – 4 händiga ynglingar! Ser väldigt bra ut!

Till våren kommer åttkantlogen att jobbas med mm., ”rensa” så vi kan använda byggnaden till annat än som förråd.

Tommy Thelin, ordf. i Nolaskogs hembygdsråd som var inbjuden, berättade om Nätra hembf. och deras aktiviteter. De har tidigare fått stora donationer i miljonklassen vilket gett föreningen möjligheter att förverkliga många begivenheter i och omkring Nätradalen.

Till mötes presidium valdes som mötesordförande Anna-Lena Lindberg och Karin Eriksson att skriva protokollet. Kassör Barbro Olsson lämnade en mycket positiv ekonomisk rapport som därefter revisor Ann-Britt Grundström bekräftade!

Stig Nordström berättade att föreningen för närvarande har 912 betalande medlemmar, fördelat 366 st ”utsocknes” och 546 boende inom Grundsunda församling, inte illa!

Därefter ett efterlängtat fika… Serveringkommittén hade som vanligt trollat i köket så fikat blev mycket väl mottaget och gott.

Två medlemmar hade åkt ner från Umeå för att närvara på vårt halvårsmöte, f.d. Husumborna, Edmund Edholm och Roger Jacobsson. STRONGT grabbar!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tema Mission News av Compete Themes.